Søk

Kurs nær deg

Kurs nær deg

Endelig kan vi tilby Trine Dahlmo-kurs i hele landet!

I disse dager starter våre sertifiserte kursholdere med Trine Dahlmo Kom i gang-kurs.

Marte, Jessica og jeg i TD-metoden AS har brukt 2019 til å head hunte motiverende og dyktige personer som elsker å bidra til at andre lykkes.   Vi er så stolte av dem alle og gleder oss over at Trine Dahlmo-metoden gjennom dem når så mange. Her har én av kursholderne gjort klar inspirasjonspakkene som kursdeltakerne får i kurset.

Vi vet med all vår erfaring at varige livsstilsendringer best nås når man kan spise seg mett og tilfreds med mat man allerede pleier å spise.  Enkle grep som gir et lettere liv! 

For mange er det ikke bare vekten som går ned. Mange får en bedre helse, mer energi, bedre humør, økt mestringsfølelse og matglede.

Et lettere liv på så mange vis!

For alle oss i fagteamet er den viktigste personen den som deltaker på Kom i gang-kurset.  Vi tar tillitten  den viser oss på det største alvor og ser det som en stor og viktig oppgave å bidra til at den lykkes med sitt mål, og opplever mestring og glede underveis.

Kursholderne og vi som har laget kurskonseptet har selv slitt med vekten og/eller helsen eller har som terapeuter/kursholdere fulgt mange klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser. Vi vet av erfaring hvor mye det betyr for den som velger å satse på seg selv og sin livsstil. Vi vektlegger derfor kvalitet når vi nå rolig og metodisk bygger det nasjonale fagteamet.

Vi har det ikke travelt – vi kommer for å bli!  

Her kan du hilse på alle de fine kursholderne i Trine Dahlmo-fagteam (trykk på linken)

Om du ønsker å få Trine Dahlmo-metoden hjem til deg, og ikke allerede har en kursholder i din by, er du velkommen til nettkurset Et lettere liv.

Vi ønsker deg et lett liv
… et helt liv!

Trine 🙂
for Trine Dahlmo-fagteam

For mer Trine Dahlmo inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post