Søk

Lett og frisk med enkle grep

Lett og frisk med enkle grep

På telefon med May-Britt forteller hun:

Det er så godt å både kunne nyte fete pålegg som smør, ost, røkt laks og salami (på frøknekkebrødene) og deilig bakst av mel som rundstykker eller godt gammeldags brød. Med Trine Dahlmo-metoden slipper jeg å følge den smale sti, men følger den brede vei. Trikset er hvordan jeg setter sammen måltidene.

Trine Dahlmo-metoden har ikke bare hjulpet meg ned i vekt, men også med å bli kvitt det evige suget etter «noe» og ikke minst de akutte anfallene av akutt mathunger. 

I tillegg har jeg fått personlige tilpasninger i kostholdet fra Trine som gjør at jeg ikke lenger har symptomer på min fibromyalgi. Før var jeg helt sprengt av vann i kroppen, noe som helt er borte nå. Smertene er knapt merkbare og jeg trenger kun en paracet om kvelden for å sove godt, og har ellers sluttet med smertestillende og betennelsesdempende legemidler. Kneoperasjonen er dessuten utsatt på ubestemt tid.  Jeg har mye mer energi, som jeg bl.a bruker til å bake og kose meg på hytta sammen med kjæresten. 

Nå ser jeg frem til en sprek pensjonisttilværelse hvor jeg kan nyte tilværelsen som en friskere og lettere utgave av meg selv. Det er så mye jeg har lyst til og som nå virker mulig.

Ved å dele sin historie i Norges største ukeblad, har May-Britt inspirert mange til å finne frem til Trine Dahlmo-metodens brede vei. 

Her kan du lese hele historien om May-Britt i Hjemmet

For mer Trine Dahlmo-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post