Brokkolisalat
Denne deilige brokkolisalaten laget Jessica til oss på vår bobilturne nå i sommer. Den passer perfekt som friskt tilbehør til bl.a grillmat, kjøttkaker, koteletter og stekt laks.
Lager du en stor porsjon kan du oppbevare salaten i en boks i kjøleskapet og ha glede av den i mange dager.
Du trenger
2 små rødløk
1 brokkoli
3 store stilker stangselleri (kan evt. sløyfes eller erstattes med gulrot)
1 boks á 300 g creme fraiche
2 dl majones
3 ss hvitvinseddik
1 ts salt
1/2 ts finmalt sort pepper
Slik gjør du
Skrell og skjær rødløken, brokkolien og stangsellerien i mindre biter.
Vend inn creme fraicehe, majones og hvitvinseddik
Brokkolisalaten kan også lages som mager tallerken. Da erstatter du creme fraiche med drømmelett og majonesen med kesam naturell.
Vel bekomme!
Vi ønsker deg mange gode matstunder
Jessica og Trine 🙂
Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her