Søk

Én måned i Berlin

Én måned i Berlin

Jeg sitter på en kaffebar i Berlin og skriver bok, omgitt av gode lyder fra folkelivet rundt meg. Jeg skriver ivrig og inspirert, det kjennes befriende å få ut ordene som har vært innestengt så lenge.
 
Tema for denne boken er irritabel tarm, et fagområde som har utgjort en stor del av min arbeidshverdag de siste 23 årene.
Det oppleves som en enorm luksus å dedikere en hel måned til å være oppslukt av arbeidet med boken. Berlin har vist seg fra sin beste side med nydelig vårvær og yrende folkeliv i gatene. Jeg storkoser meg!
 
Eldstejenta vår Stine er sammen med meg de 4 første dagen for å hjelpe meg i gang med prosessen. Hun har fra ung alder vært skribent og har nå en lang utdanning som formidler bak seg. Hun bidro for 6 år siden med uvurderlig hjelp med manuset til Lettere, som ble antatt av bokforlaget Cappelen Damm, og publisert januar 2018.
 
 
Jeg har de siste 5 årene jobbet beinhardt for å ta vare på den muligheten utgivelsen ga meg. Det har vært travle, spennende, frustrerende, grensesprengende, slitsomme og lykkelige år. Jeg har i denne tiden utdannet og fulgt opp et nasjonalt fagteam av pr. nå 33 varme, kloke og dyktige kursholdere, har etablert et ernæringsterapistudie hvor full klasse møter til 1. samling i august/september. Jeg har også skrevet alt av kursmateriell til Trine Dahlmo-kurskonsept med i alt 34 videoer, 4 kursbøker, èn middagsplanlegger, powerpointer og alt som hører med. Det har vært nok å henge fingrene i.
 
Når Lettere ble utgitt tenkte, jeg: Toget går nå! Det var uaktuelt for meg å stå på perrongen og se det passere.
 
Ingen lykkes alene. Det betyr derfor all verden at jeg har fått dyktige ansatte og et nasjonalt fagteam av kursholdere og ernæringsterapeuter med på laget. Sammen tar vi sats for å få ut vårt budskap;
 
Trivsel og helse er mye mer tilgjengelig enn det ofte fremstilles i media.
VANLIG MAT GJØR JOBBEN!
 
Planen for denne måneden i Berlin er å delvis skrive i leiligheten jeg har leid i bydelen Mitte, og delvis på cafè i et trivelig område kun 20 minutter unna. To gode treningsøkter hver dag er også planlagt – det skal bli rent nydelig å starte dagene med joggetur i parken, og å få meg en styrke- og tøyeøkt på ettermiddagen. God mat er også en viktig ingrediens i et trivelig opphold, så tenker jeg spiser frokosten og middagen i leiligheten, mens lunsjen spises ute. Gode rutiner setter meg i kreativ skrivemodus.
 
Joggetur gjort, frokost og dusj neste, før Stine og jeg fordyper oss i arbeidet med manuset. Drømmen skjer nå!
 
Trine 😊

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

For mer Trine Dahlmo inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Youtube her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post