Karbonader
Du trenger
400 g karbonadedeig, uten vann og salt
1/2 dl vann
1 ts salt
1/2 ts finmalt sort pepper
1 strøken ss potetmel
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Bland sammen ingrediensene i en bakebolle. Bland godt til farsen blir seig.
Varm opp en stekepanne med non slipp belegg. Da trenger du ikke stekefett. Form 4 store burgere og stek til det er stekeskorpe på begge sider. Legg burgerne i en ildfast form og sett formen på en bakerist midt i ovnen. La burgerne gjennomsteke ca. 7-10 minutter.
Vi ønsker deg gode matstunder og
… en god helse!
Trine og Kjell Petter
Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her
Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post