Lettsaltet torsk med eggesmør
Denne Norsk klassikeren er en favoritt hos mange. Håper vår versjon med eggesmør og fennikelslaw smaker!
Du trenger
Til 2 personer
400 g lettsaltet torsk
2 ss hvitvinseddik eller 7% eddik
150 g gulrot
Ingredienser til eggesmør (se egen oppskrift her på nettsiden)
Ingredienser til fennikelslaw (se egen oppskrift her på nettsiden)
Du finner oppskriftene ved å skrive inn oppskriftens navn i ett av søkefeltene her på nettsiden.
Slik gjør du
Lag ferdig fenikkelslaw og eggesmør.
Kutt gulrøttene i skiver, ca. én cm tykke, og legg dem i kokende vann. Kok på middels varme til de er møre. Det sjekker du med en spiss kniv. Når kniven går gjennom, da er de ferdige.
Kok opp ca. 2 liter vann og tilsett eddiken. Når vannet koker, slå av varmen. Ha i fisken og la den trekke i ca. 15 minutter. Hvis fiskestykkene er store, la dem trekke i ca. 20 minutter. Du vet de er ferdige når du ser at fisken begynner å flake seg.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter ☺
Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her