Søk

Mexicanske eggeruller

Mexicanske eggeruller

Dette er et godt og mettende måltid du kan lage av rester etter en tacokveld, eller svinge ihop der og da. Du kan lage salsaen og guacamolen selv, eller kjøpe ferdig. Oppskrifter på salsa og guacamole finner du her på bloggen.

De mexikanske eggerullene kan også fylles med helt andre ingredienser enn de vi her har foreslått. Slå deg løs og finn din favoritt. 

Du trenger
Til 1 pannekake

1 egg
Smør til steking
Salsa
Guacamole
Rømme

Slik gjør du
Knekk egget i et krus. Tilsett 1 ss vann og pisk godt sammen. Forvarm en stekepanne på lav til middels temperatur. Hell eggestanden i stekepannen. Dette er viktig at temperaturen ikke blir for høy, slik at eggstanden får renne ut i hele stekepannen, på samme måte som når man lager pannekaker. 

Egget skal nå danne en tynn eggepannekake og stekes til det har stivnet. Løftes ut og legges på tørkepapir. Lager du flere porsjoner anbefaler vi deg å legge ett lag tørkepapir mellom hver pannekake slik som vist på bildet under. 

Legg eggepannekaken på en skjærefjøl og smør på et tynt lag av guacamole, salsa og rømme. Rull sammen og del pannekaken i to.

De kan spises med en gang eller oppbevares i kjøleskapet og nytes senere.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post