Søk

Bobler og fingermat

Bobler og fingermat

Litt velsmakende snacks kan sprite opp både hverdag og fest. Denne luksusversjonen har vært en gjenganger hos oss, både når vi har unnet oss noe ekstra en helg eller hverdag, og når vi har invitert til trivelig vennelag.  

Du trenger
– En eller flere gode oster. Her har vi valgt en helt alminnelig Norwegia og skjært den i pene staver.

– En god pølse. Du finner mange versjoner i dagligvareforretningene. En av våre favoritter er Fuet spansk salami. Vi synes den smaker best når den har tørket litt, så om vi har tid til å vente tar vi den ut av plastemballasjen og henger den til tørk 1-3 uker før vi spiser den. 

– Noen gode grønnsaker i staver. Her har vi valgt stangselleri. Vi skreller da bort det ytterste laget før vi deler stengene opp i staver.

– En god aïoli er god som dipp til grønnsaksstavene. Du kan lage selv (oppskrift finner du her på nettsiden) eller du kan kjøpe en ferdig. 

– Om du ønsker ett glass sprudlende til og vil at måltidet skal være en fet-tallerken, kan du velge en under 3 gram sukker/liter. Det er mange typer bobler å velge blant; cava, prosecco, cremant eller champagne.  Vi er særlig glad i de to sistnevnte, men smaken kan jo være så forskjellig så velg det du liker. Betjeningen på polet hjelper deg med glede om du trenger hjelp til å velge.

Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!

Trine og Kjell Petter 🙂

Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.

Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post