Eple- og løksalat
Denne deilige eple- og løksalaten er nydelig tilbehør til stekt fisk eller kjøtt, for eksempel til kalkunmiddagen, kotelettene, svinesteiken, kjøttkakene, stekt torsk eller kveite.
Du trenger
1 grønt eple
1 liten gul løk
1 pakke (165 gr) ekte Mills majones
Salt, pepper
Slik gjør du
Skrell løken og eplet. Skjær løken i tynne skiver og del dem deretter opp i mindre biter. Skjær eplet i terninger. Du trenger ikke å skrelle det først. Bland løken og eplet sammen og bland i 1 pakke majones. Kvern over salt og pepper.
Det var det hele. Salaten holder seg i kjøleskapet i minst 1 uke.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter 🙂
Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her