Fennikelslaw
Denne friske smakfulle salaten får hovedingrediensen i måltidet til å skinne. Den passer særlig godt til fisk, hvitt kjøtt og grillmat.
Du trenge
1 grønt eple
1 fennikel
1/2 stor brokkoli
1, 5 ss olivenolje
1/ sitron
Slik gjør du
Del eplet i fire og fjern kjernen. Fjern skjemmende biter på fennikelen. Du bruker kun hodet på den halve brokkolien, ikke stilken.
Bruk en skarp kniv eller mandolin til å skjære eplet og grønnsakene i så tynne skiver som du kan. Legg skivene i en salatskål og tilsett olivenolje og saften av 1/2 sitron. Vend alt godt sammen. Dekk til salaten og la den gjerne stå i kjøleskapet en stund før servering slik at smakene får blande seg og syren fra sitronen og eplet mørner grønnsaksskjøttet.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter 🙂
Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her