Søk

Frøknekkebrødet som søkte lykken -2

Frøknekkebrødet som søkte lykken -2

Del 1 av historien finner du her

I to dager og to netter red de tre musketerer på sine trofaste travere til møtestedet Godborg i Heimtrond. Der ble de tatt vel imot av bollebaker Rolf og hans blide medhjelpere. Etter et godt måltid nybakte kringler samlet de seg til rådslagning. Den ble ledet av trollmannen Arn, som var viden kjent for sin stoiske ro og usedvanlige fiskelykke. Ved hans side hadde han muliggjører El. 

De tre musketerer og representantene fra Coop Litt Ditt fant raskt tonen og stemningen var humørfylt og optimistisk.

Alle var hjertens enige i at Frøknekkebrød med sine unike evner hadde en lysende karriere foran seg, og la sammen en slagplan for hvordan Frøknekkebrød skulle nå ut med sitt talent til Norges langstrakte land. Mette på deilige kringler og vel forlikte signerte de høytidelig en ærespakt om samarbeid og dro tilfredse hjem til sitt.

Vell hjemme på Helgeland forteller matmor Trine begeistret Frøknekkebrød hva som nå vil skje. Du skal få reise til Søvik – et vakkert lite kystsamfunn i Ålesund.

Hun fortsetter stolt; De gleder seg alle sammen til å treffe deg. Og vet du hva, fortsetter gullhår Martis,  På bakeriet Godborg skal de produsere mange tusen kopier av deg, og sende dem ut til hele landet. Og DU får stilling som kvalitetssjef avslutter fikseren Jezz med et lurt smil.

Frøknekkebrød blir så hoppende glad for den gode nyheten at det drysser solsikkefrø av den på gulvet. De tre musketerer ler hjertelig av Frøknekkebrøds begeistring. 

4 uker senere blir Frøknekkebrød ønsket hjertelig velkommen av sjefsalven Alf og hans gode hjelpere i den store hallen i Godborg bakeri. Produksjonen av frøknekkebrød er godt i gang og de viser Frøknekkebrød stolt alle brettene som er klare til steking.

Alle alvene holder spent pusten mens den nyansatte kvalitetssjefen tar en bit av det ferdige produktet. Vil de få Frøknekkebrøds godkjenning? De puster lettet ut når Frøknekkebrød høytidelig sier. Dette var skikkelig godt, sprøtt og likevel lyst og luftig – over forventning må jeg si!

Jubelen stå i taket og alle går ivrig tilbake til arbeidet. NÅ skal det produseres frøknekkebrød i stor stil.

Bakerne baker og pakkerne pakker mens de traller lystig og glad. Med ett er lagrene fulle av deilige frøknekkebrød i fargerike poser. ENDELIG er tiden der for å laste dem opp på kjerrer og vogner og frakte dem til over 1000 Coop Litt Ditt-butikker i hele landet – Ja tenk, i HELE landet!

Tirsdag 2. mars kan du hilse på frøknekkebrøds  protesjèer i din Coop Litt Ditt-butikk 🙂

Fortsettelse følger tirsdag 

Trine 
og alle de gode hjelperne:)
– Marte Jacobsen Åsland og Jessica Grønstad i TD-metoden AS
– Goman Nordvest, Søvik
– Coop Norge 
– Trine Dahlmo nasjonale fagteam

For mer Trine Dahlmo inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post