Hvit pizza m/parmaskinke
Til denne smakfulle lavkarbopizzaen kan du bruke Tre stegs-pizzabunn som du finner oppskrift på i oppskriftsmenyen. Under følger ingredienser til saus og topping.
Du trenger
Til 1 pizza, ca. 3 porsjoner
Hvit saus
1 stort fedd hvitløk
1,5 dl crème fraîche (lett eller vanlig)
1 ts sitronsaft
Salt og pepper
Topping
– Ca 4 dl revet gulost
– Litt god blåmuggost
– Cherrytomater, ca 10 stk
– Litt rødløk
Etter at pizzaen er ferdig stekt
– Ca. 75 g parmaskinke eller tilsvarende skinke
– Ca. 3 ss hakkede valnøtter
– En god neve ruccola
– Extra virgin olivenolje
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader.
Stek pizzabunnen slik som anvist i oppskriften Tre stegs-pizzabunn.
Lag den hvite sausen slik: Skrell og finhakk hvitløken og bland den inn i créme fraîchen. Rør inn sitronsaften og kvern over salt og pepper. Bland godt sammen.
Skjær opp løken og tomatene, og finhakk valnøttene.
Smør sausen over den ferdigstekte bunnen og dryss over revet hvit ost og litt blåmuggost. Legg på tomater og løk.
Stek pizzaen videre midt i ovnen til osten er smeltet, ca. 10 minutter. Ta pizzaen ut av ovnen og topp den ferdig stekte pizzaen med spekeskinke, hakkede valnøtter og ruccola. Risle over deilig olivenolje.
Server og nyt!
Vi ønsker deg en god dag
… og en god helse!
Trine og Kjell Petter 🙂
Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her