Søk

Jakten på kursholdere

Jakten på Norges beste kursholdere!

Tiden etter at Cappelen Damm utga Lettere, slank med fornuft, som er boka om TD-metoden, har vært et rent eventyr. Jeg har turnert land og strand om metoden, utdannet kostveiledere og laget et nettkurs med nå mange engasjerte deltakere. 

Det er en fantastisk opplevelse at metoden sakte, men sikkert når stadig flere deler av landet og at teamet med dyktige og motiverende kostholdsveiledere vokser!

Cappelen Damm

2. desember 2019 startet et nytt og viktig kapittel i TD-metodens historie.

Den fikk sitt eget hjem i firmaet TD-metoden AS. 

Med det fikk mitt hjertebarn tre samfunnsengasjerte og arbeidsomme damer i ryggen med kun ett mål for øyet: å bringe metoden ut til hele landet. Trekløveret består av Marte Jacobsen Åsland, Jessica Grønstad og meg. Her er vi

En stor TD-familie
Målet er å bygge et team av totalt 200 kursholdere de neste 5 årene. Vi velger å starte med et lite kull med kun 28 . Det er for å sikre oss at vi kan følge dem opp på en god måte både før, under og etter kurset. Vi satser på å vokse kontrollert og med kvalitet.

Vi kommer for å bli, så vi har tid.

Arbeidsoppgavene og rollene som venter, er på ingen måte ny for oss. Både Jessica og jeg har tidligere vært primus motor i å bygge opp og drive tilsvarende fagteam, hvor vi også var faglige ledere og utdannere. Vi har sammen med Marte, og i nært samspill med gode kollegaer i treningsbransjen, lagt en klokkeklar plan. Nå er det bare å brette opp ermene og følge planen metodisk og målrettet.

Heller ikke TD-metoden eller kursene er nye. Jeg har i et langt yrkesliv som ernæringsterapeut og kursholder utviklet metoden sammen med mine klienter, og også holdt flere titalls kurs i min hjemby Mo i Rana. Mine kanskje viktigste erfaringer er at kurs alene langt fra gir de samme gode resultatene som kombinasjonen av kurs og personlig oppfølging, og at de varige resultatene best oppnås med oppfølging over tid. 

Kurskonseptet er laget med disse erfaringene i mente og det er med stor glede vi nå får tilbakemelding fra kursdeltagerne på vårens testgrupper at akkurat dette var så viktig for dem.

Metoden og kursene er nå solid testet og tiden er kanskje overmoden for å sende den ut av hjemmets trygge rede. Nye spennende eventyr venter.

Nå starter jakten på 28 dyktige kursholdere! 

November 2020 møter vi de to første kullene kursholdere i hhv Bergen og Hamar. Du kan tro at ho TD-metoden-mor, Trine, gleder seg stort. Det gjør også tante Marte og Jessica. Kursholderne blir selve bærebjelken i vår satsing for å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig i samfunnet.

Det blir hyggelig å bli kjent med våre nye kollegaer og vi gleder oss til månedene og årene etter kursene hvor vi skal jobbe tett sammen med hver og en av dem. Vi vil gjøre alt vi kan for at vi skal bli et sammensveiset team hvor alle trives og opplever å lykkes. 

Vi gleder oss over de fine folkene som allerede har meldt seg på kurs, og bruker nå våren og sommeren til å rekruttere kollegaer til de siste kursplassene i november.

Kanskje er du den vi søker?

Om du elsker å inspirere andre til å lykkes med sin trivsel og helse, og vil være en del av et motiverende og engasjert team – er du kanskje den vi søker. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en trivelig prat med oss. Jessica er den som holder tråden i prosjektet, så ring eller mail gjerne henne. Hun nås på tlf  47 33 84 33 og mail jessica@tdmetoden.no.

Mer informasjon om hva det innebærer å være kursholder, finner du i fanen KURS

Og med det er eventyret langt fra slutt.

Jessica, Marte, jeg og alle de fine folkan i vårt voksende fagteam fortsetter jobben med å få kursholdere til hver krik og krok i vårt langstrakte vakre land. Slik kan TD-metodens brede vei gjøre trivsel og helse tilgjengelig for mange.

Enkle grep, som gir lettere liv!

Vi ønsker deg en god dag
… og en god helse!

Trine, Marte og Jessica 🙂

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post