Kraftfull fiskesuppe
Kraftfull fiskesuppe
Til 6 personer
Du trenger
3 gulrøtter, ca 200 g
Ca. 1/2 purreløk, den nederste delen – ca. 100 g
150 g sellerirot
1 liter fiskekraft
100 mg safran
2 sitroner
500 g torskefilet
500 g laksefilet
Evt. en kvast dill og blad fra stangselleri som garnityr
Slik gjør du det
Skrell gulrøttene og del dem opp i små terninger. Fjern bunnen av purreløken og evt. skjemte deler og skjær den nederste hvite delen opp i ringer. Skrell selleriroten og del opp i små terninger slik som gulrøttene.
Grønnsakene has i en kasserolle sammen med fiskekraften. Hvilket og hvor mye krydder du bruker avhenger av hva du har laget fiskekraften av. Vi brukte til denne suppen 100 g safran og saften av 2 sitroner.
Kok til grønnsakene er møre. Torskefileten og laksefileten skjæres opp i terninger.
Tilsett fisken og la den trekke i 5-6 minutter.
Lag litt grønn garnityr slik: Finhakk litt dill og evt. også litt blad fra stangsellerien.
Server suppen i dype tallerkener og dryss over litt garnityr.
Nyt!
Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse
Trine og Kjell Petter 🙂
Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her