Lettsaltet torsk med ertestuing
Du trenger
Til 2 personer
Potet etter ønske
2 store gulrøtter
400 g lettsaltet torsk
Vann
1 ss. eddik
Ingredienser til enkel ertestuing finner du her
Eller du kan velge ertestuing med mynte, oppskrift her
Du kan også velge en pose ertestuing, eller ferdig kokt og vakumpakket. Ingredienser til yoghurtdressing med urter finner du her
Gressløk
Slik gjør du
Kok potetene møre. Skrell og kutt gulrøttene i skiver, ca. 1 cm tykke, og legg i kokende vann. Kokes på middels varme til de møre.
Kok opp ca. 2 liter vann og ha i 1 ss eddik. Når vannet koker, slå av varmen. Ha i fisken og la den trekke i 15-20 minutter avhengig av størrelse. Du skal se at fisken begynner å flake seg.
Lag ertestuing og yoghurtdressing i henhold til oppskriften over.
Klipp gjerne over litt gressløk eller dill før servering.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter ☺
Her kan du lese hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her