Pepperrotdressing
Pepperrot er en smakfull ingrediens som i passelig mengde gir en vidunderlig smak til en rett. I denne dressingen er den mektige smaken av pepperrot balansert med sødmen fra rømmen, syrligheten fra sitronsaft og den aromatiske smaken av dill.
Dressingen passer til stekt kjøtt, fisk eller en vegetarisk proteinkilde (f.eks quorn)
Du trenger
2 dl lettrømme *
2 ss sitronsaft (ferskpresset)
1 ½ ss revet pepperrot (fra tube)
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss olivenolje
4 ss hakket fersk dill
* Vi har valgt lettrømme fordi den har en tynnere og mer passelig konsistens enn seterrømme. Bruker du seterrømme kan du piske inn litt vann i dressingen.
Slik gjør du
Hell 2 dl lettrømme i en skål. Tilsett revet pepperrot og sitronsaften. Pisk ingrediensene sammen med en gaffel til alt er blandet. Smak til med salt og pepper og sett skålen i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter 🙂
Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her