Blåmuggostdressing
Denne smakfulle dressingen er både fyldig og frisk. Den smaker godt til lyst kjøtt, fisk eller salat. Den vil også passe godt som dipp til grønnsaker.
Du trenger
3 dl cremé fraishe
Saft av ¾ sitron
1 ts salt
½ ts svart pepper
25 gr blåmuggost *
3 ss vann
* Her har vi brukt blå castello
Slik gjør du
Hell cremé fraishen i en skål. Del sitronen i to og press saften fullstendig ut av den ene halvdelen, og delvis av den andre halvdelen. Rør sitronsaften og vannet i cremé fraishen. Smuldre opp blåmuggosten og vend den inn. Smak til med salt og pepper. Pisk godt med en gaffel til alt er blandet. Sett til avkjøling.
Vi ønsker deg trivelige matstunder
… og god helse!
Trine og Kjell Petter 🙂
Her kan du lese om hvordan du med Trine Dahlmo-metoden kan få et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer Trine Dahlmo inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her