Fiskepinner med pastasalat
Fiskepinner er en favoritt hos både store og små, og en velsmakende måte å få i seg det viktige sporstoffet Jod på – viktig for energi og stoffskifte.
Du trenger
Salaten
Gode grønnsaker til en salat. Her er det brukt hjertesalat, agurk, mango, rød paprika, pastaskruer.
Fiskepinner
Dressing
2 porsjoner
4 ss Tine yoghurt naturell
1 ts finhakket dill
1 ts finhakket rød chili
1 ss limesaft
1 fedd presset hvitløk
En liten klype salt og pepper
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 225 grader.
Bland sammen salaten med grønnsakene, frukten og kokt avkjølt pasta.
Dekk en ildfast form med bakepapir og legg fiskepinnene i formen. Ovnsbak dem til de er gyldne og sprø, ca. 20 minutter. Du trenger ikke smør eller olje.
Dressing
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Lag den gjerne i god tid før servering, så får smakstilsetningen tid til å trekk inn i yoghurten.
Vi ønsker deg en trivelig matstund
… og en god helse
Trine og Kjell Petter 🙂
Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her