Omelett, grillet
En omelett kan fylles med alle mulige godsaker; for eksempel ost, pølse, salami, reker og alle mulige slags grønnsaker – en mettende, næringsrik og velsmakende rett som passer både som frokost, lunsj, middag og kvelds.
Om du griller omeletten blir den ekstra luftig og god.
Her et ett forslag til pølseomelett fra oss
Du trenger
Til 3 porsjoner
1 liten gul løk
1 ss smør
2 tykkpølser
6 egg
3 ss vann
Salt og pepper
10 små tomater
Tilbehør: Skivet avocado, tomater og hjertesalat. En god olivenolje over grønnsakene smaker godt.
Du trenger en stekepanne som tåler å stå under grillen i ovnen., noe de fleste gjør
Slik gjør du det
Skrell og skjær opp løken i små biter. Stek den myk i smør. Skjær pølsen i små biter og stek den sammen med løken til pølsebitene blir lyst brune.
Visp eggene sammen med vannet og krydre med litt salt og pepper. Hell eggestanden over løk/pølse-rørern. Del tomatene i to, og spre dem utover eggestanden.
La omeletten få stå 2-3 minutter å steke på platen. Sett deretter hele stekepannen på rist litt over midt i ovnen og sett grillen på høy varme. Grill omeletten til den er luftig og gylden.
Server med noen gode grønnsaker.
Vi ønsker deg gode matstunder
… og god helse
Trine og Kjell Petter 🙂
Les her hvordan du med TD-metoden får et friskere og lettere liv med masse deilig mat.
Trine Dahlmo
Mer TD-metoden-inspirasjon, finner du på vår Facebook og Instagram her