Søk

Velkommen 2023!

Velkommen 2023!

Matmaraton i Frankrike, bok om Irritabel tarm og Kom i gang-kurs i hele landet!
 
Vi i Trine Dahlmo nasjonale fagteam gleder oss stort til å by på inspirasjon til din trivsel, matglede og helse i 2023.
 
MATMARATON x 3
Det ble ingen Matmaraton i 2022 fordi Kjell Petter fikk prolaps i nakke- og rygg med alvorlig funksjonsnedsettelse og lang tids sykemelding. Det endte heldigvis godt, og vi feiret med å dra på danse-fest 2. juledag. Aldri har vi vært mer takknemlige over å kunne danse!
 
Med Kjell Petter tilbake på laget byr vi på hele 3 Matmaraton i 2023. Vi inspirerer til matglede på Facebook-siden, fyller nettsiden med oppskrifter og YouTube-kanalen med matinspirasjon. Med oss på laget har vi nyansatt innholdsprodusent som sørger for å publisere videoer og oppskrifter. Noter gjerne datoene om du ønskerå følge oss disse dagene.
• 20-23 januar: Ved kjøkkenøya hjemme. Tema: Budsjettmat
• 18-25 juni: I Frankrike. Tema: Franske fristelser, med vår vri
• Oktober: Tid, sted og tema er ikke satt.
 
1 MÅNED SKRIVE-FERIE I BERLIN
Medio Mars drar jeg til Berlin for å starte med den neste boken på listen med 8 boktitler jeg lagde i 2015. Temaet for denne boken er mage- og tarmplager, som utgjør en svært stor del av kundegruppen i min klinikkpraksis. Til stor frustrasjon for de som lider av slike plager er fagområdet svært utsatt for usikkerhet og kostholdstrender, noe som gjør at vurdering av årsak og behandling stadig skifter og at ekstreme kostholdsråd regjerer.
 
Også her erfarer jeg at den beste løsningen er den jeg finner sammen med mine klienter. Det som fungerer i virkelige liv, trumfer all teori. Jeg gleder meg stort til å dele erfaringene fra min klinikkpraksis, og også her vise at vanlig mat gjør jobben. Det er IKKE nødvendig å leve i en kostholdsmessig unntakstilstand for å være frisk.
 
TRINE DAHLMO-KURS I HELE LANDET
33 kursholdere starter i disse dager Kom i gang-kurs i hele landet! Jeg har hatt den gleden av å bli godt kjent med hver og en av dem og vet at de vil møte sine kursdeltakere med varme, entusiasme og kunnskap. De er mellommenneskelig- og faglig dyktige medmennesker som brenner for å gjøre trivsel og helse mer tilgjengelig i samfunnet. Vårt motto er Enkle grep – Lettere liv. Her finner du kursholderne og deres kurs – kanskje starter det kurs nær deg? https://trinedahlmo.no/stedskurs/
 
Fag-teamet møtes for første gang alle sammen til Convent i Menton, Frankrike i mai. Det blir nok litt rusk i øyet når jeg ser alle samlet, og også et lettelsens sukk etter å ha fulgt flere av dem fra pandemiens start og gjennom stadige nedstengninger av arbeidsplassen. Det har vært ekstremt krevende for flere og jeg er så stolt og imponert over at de har stått i det og ikke gitt seg. Nå blir det godt å feire sammen!
 
NYTT KULL ERNÆRINGSTERAPEUTER
August møtes Ernæringsterapeutstudentene til første samling, og med det får fagteamet tilført etterlengtede ressurser. Vi gleder oss stort til å endelig kunne tilby kostholdsbehandling til hele landet for helseplager svært mange sliter med. Allerede våren 2024 starter de studentpraksis og tar imot klienter. For å ha kapasitet til å følge dem godt opp er klassen på kun 10 og det er pr i dag kun 2 ledige plasser til studiet. De 10 har kapasitet til å hjelpe mange! Lærere på studiet er meg og Tina Bakkejord, fastlege og spesialist i allmennmedisin. Vi gleder oss begge to til vår givende og samfunnsnyttige oppgave som utdannere på studiet.
 
Det var de store milepælene for 2023. Mange flere hyggelige ting skjer innimellom, bla. at vi får ferdig siste kursbok i Trine Dahlmo kursserien på 2 år, vi ansatte i mor-selskapet skal møtes for første gang og hygge oss på næringslivets festaften Galleria, vårt kurssted i Italia innvies med nytt kursholder-utdanning i september og jeg tar en liten inspirasjonsforedrags-turne til Trøndelag i november.
 
Vi jobber tålmodig og målrettet for å ta nasjonal posisjon i helsedebatten slik at vi kan få spredd kunnskap om hvordan få en bedre helse med enkle grep.
Med vår brødserie med Coop Norge ønsker vi også å gjøre mathverdagen enklere.
 
Det vil glede oss stort om vår nasjonale satsning kan bidra til at mange fine folk får en bedre hverdag!
 
Godt nytt år ønskes
for alle oss i Trine Dahlmo fag-team
Trine og Kjell Petter 😊

For TD-metoden-inspirasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram her

Del på Facebook
Skriv ut siden
Send på e-post